Formål

Foreningens formål er at skabe fokus om bevarelse og udvikling af nuværende surf områder omkring Hanstholm, herunder windsurfing, kitesurfing og SUP og surf, således vandsport kan eksistere side om side med industrielle og turistmæssige interesser i området.

Herunder vil foreningen arbejde for at skabe en tydeligere forståelse af brugen af det nuværende surf område. Eksempelvis hvilke strandområder anvendes til hvad, hvornår og af hvem.

Foreningen vil gerne facilitere kontakt mellem kommunen og bruger af Cold Hawaii surfspots i forhold til ny viden, inspiration, idé forslag og aktiviteter.

Foreningen vil gerne facilitere kontakt mellem kommunen og brugere af Cold Hawaii's surfspots i forhold til ny viden, inspiration, idé forslag og aktiviteter.

Foreningen har yderlig til formål, at til stadighed minde Thisted Kommune om dens forpligtelse til at bevare den unikke natur og mulighed for rekreativ udfoldelse som området Cold Hawaii indbyder til.

Herunder ved byggeri på kystnære områder, at Thisted Kommune gennemfører relevante partshøringer og informere offentligt før beslutninger træffes. 

13876417_10153582013790793_1263413038412833350_n.jpg